ملایر فردایی دیگر....

انسان برای موفقیت در زندگانی باید بتواند در چهار زمینه استاد شود: مناسبات، تدارکات، نگرش و رهبری

انسان برای موفقیت در زندگانی باید بتواند در چهار زمینه استاد شود: مناسبات، تدارکات، نگرش و رهبری

ملایر فردایی دیگر....

https://t.me/armanshahrr

۶ مطلب در دی ۱۳۹۵ ثبت شده است


 امروزه جوامع بشری با آسیب‌های اجتماعی بی‌شماری مواجه شده است که این آسیب‌ها در دراز مدت جامعه را با چالش‌های جدی مواجه خواهد کرد. البته توجه به این نکته ضرورت دارد که بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از رویکرد‌ها و سیاست‌هایی است که در جوامع مختلف در حال اجرا شدن است. در حقیقت اگر درصد بسیار کمی از آسیب‌های اجتماعی و یا به عبارتی اقشاری که در معرض آسیب‌های اجتماعی قرار گرفته‌اند را که ناشی از اختلالات روحی و روانی به این معضلات گرفتار شده‌اند، مستثی کنیم بقیه گروه‌ها در اثر سیاست‌های کلان دچار معضلات اجتماعی می‌شوند.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ دی ۹۵ ، ۱۵:۵۱
سحر ولی زاده

اصطلاح «حاشیه نشین» که گاهی با نام هایی مانند «زاغه نشین»، «آلونک نشین»، «حلبی آبادنشین»، «گودنشین» و «کپرنشین» هم شناخته می شود، برای نخستین بار توسط رابرت پارک؛ جامعه شناس آمریکایی به کار برده شد. او در مقاله «مهاجرت بشر و انسان حاشیه نشین»، درباره افراد حاشیه نشین چنین نظری دارد: «حاشیه نشینان کسانی هستند که از لحاظ فرهنگی انسانی دورگه بوده و در زندگی فرهنگی دو جمعیت متمایز قرار گرفته و زندگی می کنند و با هر دو گروه نیز شریک هستند. این افراد مایل نیستند از گذشته خود بگویند و هنوز همه ابعاد جامعه میزبان خود را نیز نپذیرفته اند.»

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۰ دی ۹۵ ، ۲۲:۲۷
سحر ولی زاده

١١ درصد از جمعیت ٧٥ میلیون نفری کشور، در حاشیه شهرها به‌ویژه کلان شهرها به سر می‌برند. مناطقی که فاصله نزدیک با مراکز اداری و حاکمیتی شهر دارند و مملو از مردمی هستند که سلامت و بهداشت آنها مغفول مانده و قدم زدن در بین آنها تنها افسوس و شرمندگی را تداعی می‌کند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۰ دی ۹۵ ، ۲۲:۱۹
سحر ولی زاده

خبر گور خوابهای شهریار مطمئنا باید ذهن هر کدام از ما ها را که ذره ای نوع دوستی هنوز برایمان باقیمانده درگیر کرده باشد عکس حال و روز تاسف بار مردمانی که نفس میکشند اما به استقبال مرگ رفته اند فقط به جرم نا امیدی از دنیای ما زندگان واقعا تکان دهنده بود، در حدی که می بایست همان لحظه ی رویت عکس یا خبر ، من ، شماو مسئولین به دادشان می رسیدیم اما فقط نظاره گر شدیم .
 قلبم به درد آمد از برخورد با آنها که به نظرم شنیعترین تدبیر و رفتار سر زد از ما...
مگر به چوب می رانند انسانی را که خود به آخرین چرخه ی حیات بشری پناه برده؟ مگر به تازیانه می زنند کسی را که به ناچارپایینترین نوع منزلت انسانی را برگزیده؟؟؟؟ چه رفتارغیر متعهدانه ای بود که سر زد از ما در دنیایی که انسانها برای نجات یک حیوان از هم سبقت می گیرند؟؟؟؟ مگر ما اعضای یک پیکر نبودیم  و نیستیم؟؟؟؟
آیا به تازیانه زدن و راندنشان از غم انگیز ترین مکان زندگان مساله را حل کرد؟ تاراندشان به جای دیگر و توهین و تحمیقشان آسانتر بود یا هدایتشان به یک مثلا گرمخانه ولو با کمترین امکانات؟ در کجا به دنبال کرامت انسانی می گردیم؟ در سیلی زدن به صورت زن دستفروش یا کتک زدن به تن رنجور از دنیا رانده ی یک گور خواب؟؟؟؟ مگر میشود عضو به درد امده را کند و به دور انداخت و آنوقت فکر کنیم که هیچ  مشکلی هم در چرخه انسانیت پیش نخواهد آمد ؟؟؟ به انسانیت قسم که " این جهان کوه است و فعل ما ندا ...."

آرزو می کنم که خبر تاراندن گور خوابها از قبرستانها کذب بوده باشد و همه ما پشت به پشت هم ایستاده باشیم برای اعلام این خبر که گور خوابهای شهریار ساماندهی شدند و به یگ گرمخانه ،به یک محیط امن که در شان  منزلت و کرامت انسانی است هدایت شدند...
 هیچ گور خوابی امشب در گور نخواهد خوابید اگر فقط ذره ای به شرافت ما برخورده باشد.


  ""سحر ولی زاده ۸ دیماه ۹۵""

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۸ دی ۹۵ ، ۲۰:۴۵
سحر ولی زاده

گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، این روزها کم نیستند آدم بزرگها و بچه هایی که سر و ته متن زندگیشان در هاشور خاکستری حاشیه زندگی خلاصه شده؛ آدمهایی که در حاشیه شهر متولد میشوند، در حاشیه زندگی میکنند، در حاشیه نفس میکشند و در همان حاشیه میمیرند؛ آدمهایی که بهقول خودشان، خیالشان راحت است که اگر تمام عمرشان را هم سگدو بزنند، به متن نمیرسند که نمیرسند؛ اما در این میان شاید کودکان هاشور خورده حاشیه، بیش از هر حاشیه دیگری مهم باشند؛ کودکانی که تنها به واسطه تفاوت چند کیلومتری در جغرافیای محل تولدشان، محکومند تا دنیا دنیا است، انگ حاشیهنشینی را به دوش بکشند و با مشکلاتی از قبیل بدسرپرستی، اعتیاد والدین، اجبار به ازدواج، فرار از خانه، بی شناسنامگی، سوء تغذیه، خشونتهای جسمی، روحی و بعضاً جنسی و کار، دست به گریبان باشند.

مروه وامقی روانپزشک و استادیار دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی درباره ارتباط کودکان حاشیه و کار کودکان در خیابان به نتایج مطالعات انجام گرفته در سال 91 و 92 بهروی کودکان کار و خیابانی اشاره میکند و میگوید: معاونت توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی با هدف شناخت رفتارهای پرخطر کودکان خیابانی مطالعهای با موضوع «ارزیابی رفتارهای پرخطر مرتبط با اچآیوی در کودکان خیابانی بهمنظور گسترش مداخلات برای کنترل و کاهش اچآیوی در شهر تهران» انجام داد که در خلال این مطالعات، اطلاعات خوبی درباره جمعیت شناختی این کودکان، خانوادهها، مشاغل و مخاطراتی که زندگی آنها را تهدید میکند به دست آمد..وجود 225 پاتوق برای کار کودکان خیابانی در تهران/ 70درصد کودکان خیابانی تهران در مناطق کمتوسعه و حاشیه زندگی میکنندوی اضافه میکند: به عنوان مقدمه برای انجام این مطالعات، از میان 225 پاتوق کاری کودکان خیابانی در شهر تهران، 28 مکان بهصورت تصادفی انتخاب شد که پس از انجام تحقیقات کمی و کیفی، نتایج و یافتههای قابل توجهی به دست آمد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ دی ۹۵ ، ۱۰:۲۸
سحر ولی زاده


آنچه می خوانید متن کامل منشور حقوق شهروندی است که امروز بیست و نهم آذرماه 1395 در همایش قانون اساسی و حقوق ملت با حضور رئیس جمهوری و جمع زیادی از وکلا، حقوق دانان و اساتید و کارشناسان رونمایی و به امضای دکتر روحانی رسید.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ دی ۹۵ ، ۱۵:۲۰
سحر ولی زاده